Systém GROHE Blue® získal ocenenie KitchenInnovation of the Year® 2015

Ocenenie, o ktorého udelení rozhodujú zákazníci na veľtrhu Ambiente v nemeckom Frankfurte

Zákazníci si v priebehu rozhodovania o kúpe želajú dostávať cenné rady a asistenciu. Tie najhodnotnejšie názory spravidla pochádzajú od ostatných zákazníkov, ktorí si už zvažovaný produkt kúpili a používali ho. Z tohto dôvodu iniciatíva LifeCare Initiative založila spotrebiteľskú cenu KitchenInnovation, ktorá sa odovzdáva každý rok pri príležitosti veľtrhu Ambiente v nemeckom Frankfurte. Medzi tohtoročnými ocenenými je taktiež GROHE Blue®, inovatívny vodný systém, ktorý ponúka skvelo chutiacu vodu, pohodlie a udržateľnosť.

V očiach zákazníkov je znak „KitchenInnovation of the Year®“ dôveryhodným dôkazom kvality produktu. Súťaže sa môžu zúčastniť všetci výrobcovia, v jednej zo šiestich rôznych kategórií. Prihlásené produkty následne preskúma nezávislá porota uznávaných expertov a 1 500 zákazníkov, ktorí dôkladne posúdia používateľský komfort, praktické využitie, mieru inovácie, dizajn a udržateľnosť. Výsledný verdikt je váženým súčtom týchto čiastkových hodnotení. Systém GROHE Blue® získal ocenenie „KitchenInnovation of the Year® 2015“ v kategórii kuchynského nábytku a vybavenia a vyhral taktiež cenu „Golden Award – Best of the Best“ za dosiahnutie najvyššieho skóre v príslušnej kategórii. Zákazníci ocenili predovšetkým mieru inovácie, atraktívny dizajn, udržateľnosť a osobné prínosy používania systému GROHE Blue®. Systém produkuje tri rôzne varianty – perlivú, jemne perlivú alebo neperlivú – filtrovanú a vychladenú vodu priamo zo špeciálnej kuchynskej batérie. Vďaka tomu odpadá potreba dlhých a neekonomických ciest do supermarketu a nepraktická manipulácia s ťažkými fľašami vody.

Odovzdávanie cien pre systém GROHE Blue® a ostatné úspešné produkty sa konalo 14. februára pri verejnom ceremoniáli, ktorý bol súčasťou veľtrhu Ambiente vo Frankfurte, najväčšieho medzinárodného veľtrhu spotrebného tovaru a jednej z najdôležitejších udalostí pre producentov v príslušných odvetviach. Víťazi boli navyše oboznámení s výsledkom zákazníckeho hlasovania. Návštevníci veľtrhu mali možnosť prezrieť si a vyskúšať ocenené produkty vo vestibule 5.1/6.1, kde skupina profesionálnych šéfkuchárov pred očami zúčastnených prezentovala veľké množstvo výhod a výnimočných vlastností víťazov hlasovania.

Zákazníci rozhodli: systém GROHE Blue® je držiteľom cien KitchenInnovation of the Year® 2015 a Best of the Best.

Prečítajte si viac o systéme GROHE Blue®